tisdag 27 maj 2008

Kryddad kaffepaus

Kardemummakaffe. Tomt och tungt i huvudet efter att ha ringt ett viktigt samtal och fått ett ännu viktigare. Jag är så nervös inför samtal som har med jobb, skatteverk eller liknande att göra.

Nu borde jag göra något så angenämt som att fundera ut vad jag vill ha för arvode för att utföra ett ganska trevligt skrivjobb. Men hur ska jag veta? Låter bli att veta bara någon timme till.

Gläder mig just nu åt att ha hittat Lindas blogg. Ny läsning!

7 kommentarer:

Anonym sa...

MMMMM! Kardemummakaffe! PRECIS vad jag skulle behöva just nu för att liva upp mej lite!

Edit sa...

Kul om du fick ett tips! Hoppas du blev upplivad!

sus sa...

Åh, nytt utseende på din blogg! Trevligt. Kul att hitta nya bloggar, eller hur. Även jag brukar titta in i Lindas Tyskland, och det är trevlig läsning!

Edit sa...

Japp, bestämde mig för att göra bloggen lite somrigare! Förresten, vi kommer till ÖB först i augusti, får hit hemfolk nu till helgen. Hur ska vi göra med sommarkläderna som jag har åt Y? Folket reser med buss, så jag kan inte skicka med dem... vi får fundera ut nåt per mejl. :)

Anonym sa...

Oj förlåt, det var inte meningen att "undanhålla" dig Lindas blogg, glömde bara! Kul att du hittade den ändå!

Edit sa...

:) Jag kom på att det är ju så enkelt som att söka på Lindas Tyskland på Google, och så hittade jag den! :)

sus sa...

Hm... hur mycket kläder handlar det om? Jag antar att post inte är nåt alternativ... Undrar om några släktingar är på väg norrut under sommaren, kan ju alltid kolla med dem - antingen mina egna eller makens släkt alltså. Kanske nån reser med bil? Vi ska ju själva till Uppsala men flyger, annars borde vi ju pausa på holmarna! Men inte i år heller otroligt pinsamt nog.