onsdag 22 oktober 2008

- MAMMA!! Jag har blivit vuxen! ropade E.
Och kom springande till köket, satte sig ner på golvet och visade: ett litet hål på de röda strumpbyxorna, i lårhöjd.
- Jag har blivit en vuxen människa och då har mina strumpisar blivit så små att de spruckit!

Förstås.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken slutledningsförmåga! ;) Barn säger så roliga saker! Länge sen jag sett er förresten. Hoppas allt är bra med er! Jag har en hel vecka kvar av min vårdledighet, sen börjar jag jobba. (Hjälp, vart tog tiden vägen?)

Edit sa...

Jo, allt väl! Dock är nu jag och barnen förkylda, så vi har varit hemma ett par dagar. Å, just det, det är i början av november du börjar jobba!! Spännande?

sus sa...

Skrattar högt och spontant. Maken kommer och vill läsa det roliga. Hans kommentar: "Hon e så bra! Vilken slutledningsförmåga!" Åh, vilken raring hon är er E!

Anonym sa...

Jo, det är nog väldigt spännande och skall också bli kul, men samtidigt vemodigt. Jag ska ju jobba heltid resten av mitt liv nu, om inget oförutsett händer, och aldrig mer få vara hemma med barnen... Visst, det finns semester, men det är inte riktigt samma sak. Men som tur är vet jag ju att jag har ett roligt jobb att gå till, och det är huvudsaken! Krya på er och ha det gott!

Edit sa...

Sussi: det finns inget bättre än allt lustigt och finurligt man får höra! Snart får du börja dela med dig av Y:s funderingar... :)

Rita: äntligen fattar jag hur det känns att ha ett jobb som är roligt på riktigt! Som känns rätt. Det blir säkert bra bara du vänjer dig efter åren hemma.